Wheels of Thrill

Snowdonia Rally 2023


 

VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023 || ZONDAG 17 SEPTEMBER 2023

 

3 DAGEN 10M+ SCHAPEN 600 KM 20 TEAMS

 

 20 GEBOEKT
VOLGEBOEKT!
0 BESCHIKBAAR 

 

Op 15 t/m 17 september 2023 organiseert Wheels of Thrill de Snowdonia Rally, een tourtocht die ons meenement naar het schitterende Wales. Deze regio staat bekend om zijn uiterst heuvelachtige verloop, uitgestrekte landschappen, adembenemende ongerepte natuur en vrijwel verlaten wegen. Niet voor niets hebben zowel 'Topgear' alsook 'EVO Magazine' hier hun favoriete wegen om de snelste bolides ter wereld te testen, namelijk de beroemd en beruchte 'Top Gear Road' en 'EVO Triangle'. Het startpunt van deze rally is het schitterende 5-sterren Relais & Châteaux hotel Palé Hall met zijn geprezen '3 rosette fine dining' restaurant. Dit volledig afgelegen en verborgen Victoriaans kasteel hotel, compleet met 20 hectare landgoed, had onder andere Queen Victoria en Winston Churchill eerder te gast. Speciaal voor deze rally heeft Wheels of Thrill het gehele hotel exclusief geboekt voor ons rally gezelschap voor beide overnachtingen. Na 3 dagen te hebben genoten van al het moois dat Wales te bieden heeft, zullen we op zondag in de namiddag eindigen bij het elegante country house hotel Llangoed Hall. Op deze schitterende locatie kunnen we, onder het genot van een hapje en een drankje, terug blikken op alle mooie momenten van het afgelopen weekend. Uiteraard is er na afloop van het evenement de mogelijkheid om samen te dineren en/of nog een nachtje langer te blijven. Bent u er klaar voor?
 

 
Meer informatie over de exacte route, alle locaties en de deelname kosten vindt u hieronder. Indien u echter alsnog vragen heeft over deze rally, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, heeft dit evenement het karakter van een aangename tourtocht waarin wij aan exclusiviteit en gezelligheid veel waarde hechten. Houd er rekening mee dat wij een strikt maximum van 20 teams hanteren en enkel exclusieve sportauto's worden toegelaten. De beslissing van Wheels of Thrill is hierin bindend! Startplekken worden toegekend op basis van het 'first come, first serve' principe, echter krijgen bestaande deelnemers voorrang.